
پست مشترک اینستاگرام که بهش پست دو نفره (Collabs) هم میگن، یکی از قابلیتهای جدید اینستاگرامه که احتمالا تازگیا به چشمتون خورده باشه.
قابلیت پست مشترک اینستا این امکان رو به کاربران میده که بتونن بصورت همزمان پستی رو در دو اکانت جداگانه منتشر کنن.
این امکان فرصت جدیدی رو برای همکاری بیزینسها با بلاگرها یا اینفلوئنسرها فراهم کرده؛ علاوه بر این افراد توی هر زمینهای که تو اینستا فعالیت میکنن میتونن پیجهای مکمل (نه رقیب) خودشون رو پیدا کنن و همکاری خودشون رو برای توسعهی پیج، توسعهی کسب و کار و ... شروع کنن.
اگه شما هم مثل خیلی از کاربرای دیگه به قابلیت پست مشترک اینستاگرام علاقمند شدین ولی نمیدونین چطور باید از این امکان استفاده کنین، توصیه میکنم این مقاله رو از دست ندین!
برای استفاده از قابلیت Collabs در اینستاگرام کافیه پست مورد نظر خودتون رو تا مرحلهی قبل از انتشار پیش ببرید و در صفحهای که قابلیت تگ کردن یه اکانت فراهم میشه، گزینهی Tag People رو انتخاب کنین.

در مرحلهی بعدی گزینهی Collaborator رو انتخاب کنین.

نام کاربری پیجی که میخواین باهاش پست مشترک بذارین، جستجو و انتخاب کنین.

سپس آیکون تیک رو انتخاب کنین.

در نهایت برای انتشار پست مجددا روی گزینهی تیک بزنید. (حالا باید منتظر باشین تا فرد مقابل درخواست شما رو قبول کنه تا پست توی پیج اون هم به انتشار دربیاد.)

حالا ممکنه شما طرفی باشین که بهش درخواست همکاری برای گذاشتن پست دونفره اینستاگرام داده شده. توی چنین شرایطی میتونین مراحل زیر رو طی کنین و بسته به نظر خودتون جهت همکاری یا عدم همکاری گزینهی مورد نظرتون رو انتخاب کنین.
وقتی کسی به شما درخواست گذاشتن پست مشترک اینستاگرام رو میده، پیامی از طرف اون فرد به دایرکت شما ارسال میشه.
برای مشاهدهی پیام به دایرکت خودتون مراجعه کنین و پیام شخص رو که در قسمت گفتگوها یا رکوئستها قرار داره باز کنید.
روی گزینهی View Invite بزنید.

گزینهی Review رو انتخاب کنین.

توی صفحهای که ظاهر میشه سه تا گزینهی Accept (پذیرش)، Decline (رد درخواست) و Cancel (خروج) قرار داره. در صورت تمایل به گذاشتن پست دونفره اینستاگرام گزینهی Accept رو انتخاب کنین.

حالا پست اون فرد توی پیج شما هم به نمایش درمیاد و فالوورهاتون میتونن پست مشترک شما رو مشاهده کنن.
حالا ممکنه بعد از استفادهی از قابلیت پست دو نفره اینستاگرام نظرتون عوض بشه و بخواین فرد مقابل رو از پستتون حذف کنین، یا ممکنه شما برای همکاریتون یه بازهی زمانی تعیین کنین و بعد از اون بازه بخواین پست صرفا توی پیج خودتون باشه، در این صورت میتونین با طی مراحل زیر پیج دوم رو از پست حذف کنین.
به پست دونفرهای که گذاشتین مراجعه کنین و آیکون سه نقطه رو در بالای صفحه انتخاب کنین.

روی گزینهی Edit بزنید.

سپس گزینهی Tag رو در پایین عکس سمت چپ انتخاب کنین.

روی آیکون ضربدر موجود در کنار نام کاربری فرد بزنین و در نهایت آیکون تیک رو انتخاب کنین.

توی صفحهی بعدی دوباره گزینهی تیک رو انتخاب کنین.

حالا پیج دوم از پست حذف شده و پست فقط توی پیج شما وجود داره.
نکتهی جالب در مورد این قابلیت اینه که به هر دو اکانت اجازهی پایان همکاری رو میده و شما اگه به هر دلیلی نخواین پست رو در پیجتون انتشار بدین، میتونین با طی مراحل گفته شده خیلی راحت از پست خارج بشین.
به پست مورد نظر مراجعه کنین و آیکون سه نقطه رو انتخاب کنین.

روی گزینه Stop Sharing تپ کنین.

برای تایید حذف پست دونفره از پیجتون دوباره گزینهی Stop Sharing رو انتخاب کنین.

قابلیت پست دو نفره اینستاگرام فعلا بصورت آزمایشی و برای برخی از اکانتها فعاله؛ پس اگه هنوز این امکان برای شما قابل دسترسی نیست نگران نباشین چرا که به زودی تمامی اکانتها به این آپشن دسترسی پیدا میکنن.
پیجی که پست رو میذاره و طرف مقابل رو دعوت به همکاری بصورت گذاشتن پست دونفره میکنه، میتونه فرد رو از پست حذف کنه و به این ترتیب پست هم از پیج اون شخص پاک میشه. اما فرد دیگه فقط امکان خروج از پست رو داره و نمیتونه شخصی رو که پست ابتدا توی پیج اون گذاشته شده بود، از پست حذف کنه.
در صورتی که صاحب پیج فروشگاهی هستین، دقت کنین که با افرادی فعالیت کنین که پیج رقیب شما نه بلکه مکمل پیج شما هستن؛ بعنوان مثال اگه پیج فروشگاهی دارین که محصولات آرایشی-بهداشتی رو به فروش میرسونین، همکاری شما با یه بیوتی بلاگر تاثیر فوقالعادهای میتونه داشته باشه!
ما توی این مقاله به معرفی و آموزش نحوهی استفاده از قابلیت پست مشترک اینستاگرام پرداختیم. خوشحال میشیم تا سوالات و نظرات خودتون رو با ما در میون بذارین. اگه به آموزشهای اینستاگرامی علاقمندین، صفحهی اینبو رو در ویرگول دنبال کنین تا به بروزترین آموزشها در سریع ترین زمان ممکن دسترسی داشته باشین!